
Ja Tev garšo latviešiem tik zināmā konfekte “Serenāde”, Tev noteikti garšos šis deserts. Krēmīgs un šokolādīgs biezpiena deserts ar riekstiem, žāvētām aprikozēm un cidoniju sukādēm lieliski sader ar ogu ķīseli vai skābenu ogu mērci.
Daudzums: 4 porcijas
Sastāvdaļas:
- 200 ml saldā krējuma (ar tauku saturu 35%)
- 180 g krēmīga biezpiena
- 100 g tumšās šokolādes
- 50 g žāvētu aprikožu
- 50 g apgrauzdētu lazdu riekstu
- 50 g cidoniju sukāžu
- 2 tēj.k. cukura

Pagatavošanas gaita:
- Lazdu riekstus smalki sakapā, aprikozes un cidonijas smalki sagriež.
- Šokolādi izkausē ūdens peldē.
- Bļodā lej saldo krējumu, pievieno cukuru un saputo līdz vidēji stingrām putām.
- Pievieno biezpienu, izkausēto šokolādi un saputo līdz stingrām putām.
- Masai pievieno sasmalcinātos riekstus,žāvētos augļus un rūpīgi iemaisa.
Uzzini recepšu jaunumus, sekojot mums sociālajos tīklos: