Go Back
Priekšdarbi20 minutes
Gatavošana3 hours
Marinēšanās laiks1 day
Kopā1 day 3 hours 20 minutes
Daudzums: 8 porcijas

Nepieciešamais aprīkojums:

  • Čuguna, keramikas vai stikla cepamais trauks ar vāku
  • kulinārijas aukla (ja nav pieejams cūkgaļas gabals cepamajā sietiņā)

Sastāvdaļas:

  • 2 kg cūkgaļas kakla karbonādes
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 zariņš svaiga rozmarīna (vai 1 ēd.k. kaltēta rozmarīna)
  • 2 ē.k. medus
  • 1 ēd.k. paprikas pulvera
  • 60 ml sojas mērces
  • 1 ēd.k. srirachas (vai citas čili mērces, var nepievienot)
  • 1 tēj.k. sāls