Go Back
Print
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Priekšdarbi
30
minutes
mins
Gatavošana
50
minutes
mins
Nostāvēšanās ledusskapī
2
hours
hrs
Kopā
3
hours
hrs
20
minutes
mins
Daudzums:
8
personām
Nepieciešamais aprīkojums:
apaļa kūku cepamā veidne 24 cm diametrā
Sastāvdaļas:
Kūkas kārtām
200
ml
ūdens
100
g
sviesta
(
+ pikucītis sviesta veidnes apakšas ietaukošanai
)
130
g
kviešu miltu
3
olas
šķipsniņa sāls
1/2
tēj.k.
cepamā pulvera
30
g
mandeļu skaidiņu
(
neobligāti
)
2
tēj.k.
pūdercukura pārkaisīšanai pirms pasniegšanas
(
neobligāti
)
Biezpiena krēmam:
700
g
krēmīga biezpiena
300
ml
saldā krējuma
(
ar tauku saturu 35%
)
60
g
cukura
(
4 ēdamkarotes
)
1
tēj.k.
vaniļas pastas vai 1 ēdamkarote vaniļas ekstrakta
Ķiršu pildījumam:
400
g
skābo ķiršu bez kauliņiem
15
g
kukurūzas cietes
(
1 ēdamkarote
)
20
g
cukura
(
1 ēdamkarote ar kaudzīti, taču cukura daudzumu var pielāgot, atkarībā no tā, cik skābi ir ķirši
)
50
ml
ūdens