Go Back
Priekšdarbi30 minutes
Gatavošana30 minutes
Kopā1 hour
Daudzums: 8 porcijas

Sastāvdaļas:

Zupai

  • 2 l liellopa gaļas buljona
  • 100 g svaigu spinātu lapiņu
  • 4-5 burkāni
  • 2-3 selerijas kāti
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 4-5 ēd.k. pērļu kuskusa
  • eļļa dārzeņu apcepšanai

Frikadelēm

  • 600 g maltās gaļas (izmantojam 300 g cūkgaļas un 300 g jaunlopa gaļas)
  • 1 ola
  • 4 ēd.k. rīvmaizes
  • 50 g parmezāna vai cita cietā siera
  • 1 t.k. svaiga vai kaltēta oregano
  • šķipsniņa sāls
  • šķipsniņa svaigi maltu melno piparu
  • saišķītis svaigu pētersīļu
  • eļļa cepšanai