Priekšdarbi30 minutes mins Gatavošana30 minutes mins
Daudzums: 8 porcijas
Zupai
- 2 l liellopa gaļas buljona
- 100 g svaigu spinātu lapiņu
- 4-5 burkāni
- 2-3 selerijas kāti
- 1 sīpols
- 3 ķiploka daiviņas
- 4-5 ēd.k. pērļu kuskusa
- eļļa dārzeņu apcepšanai
Frikadelēm
- 600 g maltās gaļas (izmantojam 300 g cūkgaļas un 300 g jaunlopa gaļas)
- 1 ola
- 4 ēd.k. rīvmaizes
- 50 g parmezāna vai cita cietā siera
- 1 t.k. svaiga vai kaltēta oregano
- šķipsniņa sāls
- šķipsniņa svaigi maltu melno piparu
- saišķītis svaigu pētersīļu
- eļļa cepšanai