Go Back
Priekšdarbi30 minutes
Gatavošana50 minutes
Kopā1 hour 20 minutes
Daudzums: 9 gabaliņi (8x8 cm)

Nepieciešamais aprīkojums:

  • Šajā receptē izmantojām cepamo veidni 24 x 24 cm

Sastāvdaļas:

  • 100 g miltu
  • 100 g auzu pārslu (izmantojam ātri vārāmās pilngraudu auzu pārslas)
  • 100 g Smalkais muslis (lieliski iederēsies jebkura saldā Smalkā mušļa versija, taču to var aizstāt arī ar pilngraudu auzu miltiem)
  • 150 g sviesta (ja vēlas vegānu versiju, var aizstāt ar kokosriekstu eļļu)
  • 100 g brūnā cukura (70 g mīklai un 30 g āboliem)
  • 1 ēd.k. vaniļas ekstrakta (vai 1 tēj.k. vaniļas pastas)
  • 1/2 tēj.k. cepamā pulvera
  • 5 vidēja izmēra āboli (labāk derēs kāda no skābākām vēlajām ābolu šķirnēm)
  • 1/4 citrona
  • 1 tēj.k. kanēļa