Go Back
Print
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Priekšdarbi
20
minutes
mins
Gatavošana
10
minutes
mins
atdzišanas laiks
30
minutes
mins
Kopā
1
hour
hr
Daudzums:
4
porcijas
Nepieciešamais aprīkojums:
4 caurspīdīgi deserta trauciņi
(
mēs izmantojam 300 ml stikla alus glāzes
)
Sastāvdaļas:
Biezpiena krēmam:
300
ml
saldā krējuma
(
ar tauku saturu vismaz 35%
)
180
g
krēmīga biezpiena
(
parasti izmantojam vājpiena biezpienu ar 0.5% tauku saturu
)
1
ēd.k.
cukura
1/2
tēj.k.
vaniļas pastas
(
vai 2 tēj.k. vaniļas ekstrakta
)
Karamelizētām auzu pārslām:
150
g
auzu pārslas
(
var izmantot dažādas, mums šoreiz ātri vārāmās pilngraudu auzu pārslas
)
50
g
sviesta
2
ēd.k.
cukura
Ķiršu mērcei:
400
g
skābo ķiršu bez kauliņiem
(mēs izmantojam saldētus)
1
ēd.k.
cukura
1
ēd.k.
kukurūzas cietes
4
ēd.k.
ūdens