Go Back
Priekšdarbi20 minutes
Gatavošana10 minutes
atdzišanas laiks30 minutes
Kopā1 hour
Daudzums: 4 porcijas

Nepieciešamais aprīkojums:

  • 4 caurspīdīgi deserta trauciņi (mēs izmantojam 300 ml stikla alus glāzes)

Sastāvdaļas:

Biezpiena krēmam:

  • 300 ml saldā krējuma (ar tauku saturu vismaz 35%)
  • 180 g krēmīga biezpiena (parasti izmantojam vājpiena biezpienu ar 0.5% tauku saturu)
  • 1 ēd.k. cukura
  • 1/2 tēj.k. vaniļas pastas (vai 2 tēj.k. vaniļas ekstrakta)

Karamelizētām auzu pārslām:

  • 150 g auzu pārslas (var izmantot dažādas, mums šoreiz ātri vārāmās pilngraudu auzu pārslas)
  • 50 g sviesta
  • 2 ēd.k. cukura

Ķiršu mērcei:

  • 400 g skābo ķiršu bez kauliņiem (mēs izmantojam saldētus)
  • 1 ēd.k. cukura
  • 1 ēd.k. kukurūzas cietes
  • 4 ēd.k. ūdens