Go Back
Priekšdarbi45 minutes
Gatavošana15 minutes
Kopā1 hour
Daudzums: 4 bagātīgas porcijas

Sastāvdaļas:

Tītara maltajai gaļai:

  • 600 g maltas tītara gaļas
  • 2 nelieli sīpoli (vai viens liels)
  • 1 tējk. saldās paprikas pulvera
  • 1 čilli pāksts
  • šķipsniņa ķiploku garšvielas (ķiploku pulvera vai granulēta ķiploka)
  • šķipsniņa sāls
  • 2-3 ēd.k. eļļas cepšanai

Mērcītei:

  • 150 g turku vai grieķu jogurta
  • 1 ķiploka daiviņa
  • dažas pētersīļa lapiņas

Pārējās burito bļodu sastāvdaļas

  • 200 g rīsu (šoreiz izmantojām brūnos rīsus)
  • 200 g vārītas melnās vai sarkanās pupiņas
  • 1 bundžiņa konservētas saldās kukurūzas
  • 2 nelieli sarkanie sīpoli
  • 1/2 romiešu salātgalviņas
  • 2 avokado
  • 200 g ķiršu tomātu
  • 1 neliela saldā paprika
  • saišķītis pētersīļu
  • 1-2 laimi