Priekšdarbi45 minutes mins Gatavošana15 minutes mins
Daudzums: 4 bagātīgas porcijas
Tītara maltajai gaļai:
- 600 g maltas tītara gaļas
- 2 nelieli sīpoli (vai viens liels)
- 1 tējk. saldās paprikas pulvera
- 1 čilli pāksts
- šķipsniņa ķiploku garšvielas (ķiploku pulvera vai granulēta ķiploka)
- šķipsniņa sāls
- 2-3 ēd.k. eļļas cepšanai
Mērcītei:
- 150 g turku vai grieķu jogurta
- 1 ķiploka daiviņa
- dažas pētersīļa lapiņas
Pārējās burito bļodu sastāvdaļas
- 200 g rīsu (šoreiz izmantojām brūnos rīsus)
- 200 g vārītas melnās vai sarkanās pupiņas
- 1 bundžiņa konservētas saldās kukurūzas
- 2 nelieli sarkanie sīpoli
- 1/2 romiešu salātgalviņas
- 2 avokado
- 200 g ķiršu tomātu
- 1 neliela saldā paprika
- saišķītis pētersīļu
- 1-2 laimi