Priekšdarbi15 minutes mins Gatavošana42 minutes mins
Daudzums: 4 porcijas
Pamata sastāvdaļas
- 1 glāze nevārītas kvinojas (apm. 3 glāzes vārītas kvinojas)
- 1 spipols
- 1 neliels puravs
- 2 burkāni
- 1 selerijas kāts
- 3/4 glāzes saldētu zaļo zirnīšu
- 3/4 glāzes zaļo pākšu pupiņu
- 30 g sviesta
- 1 ēd.k. vieglas olīveļļas
Garšvielas un mērces
- 1 tēj.k. sezama eļļas
- 2 ēd.k. liquid aminos (vai gaišās sojas mērces)
- 1 ēd.k. mirina (salds rīsu vīns)
- 1/2 tēj.k. svaigi malta ingvera
- 1 tēj.k. granulēta ķiploka
- 1 tēj.k. sīpolu pulvera
- šķipsniņa sāls (var nepievienot)