Go Back
Priekšdarbi15 minutes
Gatavošana42 minutes
Daudzums: 4 porcijas

Sastāvdaļas:

Pamata sastāvdaļas

  • 1 glāze nevārītas kvinojas (apm. 3 glāzes vārītas kvinojas)
  • 1 spipols
  • 1 neliels puravs
  • 2 burkāni
  • 1 selerijas kāts
  • 3/4 glāzes saldētu zaļo zirnīšu
  • 3/4 glāzes zaļo pākšu pupiņu
  • 30 g sviesta
  • 1 ēd.k. vieglas olīveļļas

Garšvielas un mērces

  • 1 tēj.k. sezama eļļas
  • 2 ēd.k. liquid aminos (vai gaišās sojas mērces)
  • 1 ēd.k. mirina (salds rīsu vīns)
  • 1/2 tēj.k. svaigi malta ingvera
  • 1 tēj.k. granulēta ķiploka
  • 1 tēj.k. sīpolu pulvera
  • šķipsniņa sāls (var nepievienot)