Go Back
Priekšdarbi20 minutes
Gatavošana50 minutes
Ķirbju biezeņa atdzesēšanas laiks20 minutes
Kopā1 hour 30 minutes
Daudzums: 12 kēksiņi

Nepieciešamais aprīkojums:

  • 12 gab. kēksiņu panna
  • putojamā slotiņa

Sastāvdaļas:

Mīklai

  • 3 vidējas olas (vai 2 īpaši lielas)
  • 225 g kviešu miltu
  • 340 g ķirbju biezeņa (apmēram 600 g svaiga ķirbja mīkstuma)
  • 100 g brūnā cukura (izmantojam tumšo, bet var gaišo)
  • 150 ml kokosriekstu eļļas (var izmantot kausētu sviestu vai citu cepamo eļļu bez izteiktas garšas)
  • 2 tēj.k. vaniļas ekstrakta
  • 1,5 tēj.k. cepamā pulvera
  • 1 tēj.k. kanēļa
  • 1/2 tēj.k. malta ingvera pulvera
  • 1/4 tēj.k. svaigi malta muskaerieksta

Drumstalām (var nepievienot)

  • 50 g auksta sviesta
  • 60 g kviešu miltu
  • 70 g brūnā cukura (izmantojam gaišo)
  • 1/2 tēj.k. kanēļa