Priekšdarbi20 minutes mins Gatavošana50 minutes mins Ķirbju biezeņa atdzesēšanas laiks20 minutes mins Kopā1 hour hr 30 minutes mins
Daudzums: 12 kēksiņi
12 gab. kēksiņu panna
putojamā slotiņa
Mīklai
- 3 vidējas olas (vai 2 īpaši lielas)
- 225 g kviešu miltu
- 340 g ķirbju biezeņa (apmēram 600 g svaiga ķirbja mīkstuma)
- 100 g brūnā cukura (izmantojam tumšo, bet var gaišo)
- 150 ml kokosriekstu eļļas (var izmantot kausētu sviestu vai citu cepamo eļļu bez izteiktas garšas)
- 2 tēj.k. vaniļas ekstrakta
- 1,5 tēj.k. cepamā pulvera
- 1 tēj.k. kanēļa
- 1/2 tēj.k. malta ingvera pulvera
- 1/4 tēj.k. svaigi malta muskaerieksta
Drumstalām (var nepievienot)
- 50 g auksta sviesta
- 60 g kviešu miltu
- 70 g brūnā cukura (izmantojam gaišo)
- 1/2 tēj.k. kanēļa