Go Back
Priekšdarbi1 hour
Gatavošana1 hour 40 minutes
Atdzesēšanas laiks12 hours
Daudzums: 10 gabaliņi

Nepieciešamais aprīkojums:

  • Elektriskais mikseris
  • 24 cm diametra kūkas forma (derēs arī 26 cm)
  • dziļā cepeškrāsns panna
  • silikona lāpstiņa vai koka karote

Sastāvdaļas:

Āboliem

  • 1 kg skābenu ābolu (ap 800 g iztīrītu)
  • 50 g brūnā cukura
  • 1 tēj.k. kanēļa
  • 1 ēd.k. kukurūzas cietes
  • 3 ēd.k. ūdens

Drumstalām un pamatnei

  • 180 g Smalkais muslis ar āboliem (vai auzu milti)
  • 150 g auzu pārslu
  • 100 g brūnā cukura
  • 150 g sviesta
  • 2 tēj.k. kanēļa

Pildījuma masai

  • 1 kg krēmsiera (vislabāk Philadelphia)
  • 120 g 20% skābā krējuma
  • 120 g baltā cukura
  • 4 ēd.k. kukurūzas cietes (40g)
  • 5 vidējas olas (vai 4 lielas)
  • 2 tēj.k. vaniļas pastas (vai 1 ēd.k. vaniļas cikura)