Priekšdarbi15 minutes mins Gatavošana45 minutes mins
Zupai
- 800 gr zaļo sparģeļu
- 1 litrs vistas vai dārzeņu buljona
- 3 šalotes sīpoli
- 1 purava baltās daļas
- 2 kartupeļi
- 1 ķiploka daiviņa
- 100 mililitri saldā krējuma
- sviesta pika
Pasniegšanai ar laša tartaru vienai porcijai
- 80 gr svaiga laša
- 1/4 šalotes sīpola
- sāls
- svaigu malti melnie pipari
- 1 tējkarote olīveļļa
- 1 paipalu oliņa
- baltvīna etiķis
Pasniegšanai ar garnelēm vienai porcijai
- 5-8 tīģergarneles tīrītas
- ķiploka daiviņa
- sviesta pika
- sāls
Pasniegšanai ar baby sparģeļiem vienai porcijai
- 5-8 baby sparģeļu galviņas
- sviesta pika
- sāls
- pipari
- ēdamkarote saldā krējuma