Priekšdarbi30 minutes mins Gatavošana20 minutes mins biskvīta atdzesēšana1 hour hr Kopā1 hour hr 50 minutes mins
Daudzums: 8 personām
Rabarberu biskvītam
- 6 olas
- 6 ēdamkarotes cukura biskvītam + 2 ēdamkarotes cukura rabarberu atsulošanai
- 5 ēdamkarotes kviešu miltu
- 1 ēdamkarote kukurūzas cietes
- 700 grami rabarberu
- eļļa cepamformas ietaukošanai
Krēmam:
- 250 grami mascarpones siera
- 300 ml saldā krējuma (35%)
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1 tējkarote vaniļas pastas vai 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
Pasniegšanai:
- 1,2 - 1,5 kilogrami svaigu zemeņu
- pūdercukurs
- svaigas ogas
- svaigas piparmētru lapiņas