Go Back
Priekšdarbi30 minutes
Gatavošana20 minutes
biskvīta atdzesēšana1 hour
Kopā1 hour 50 minutes
Daudzums: 8 personām

Sastāvdaļas:

Rabarberu biskvītam

  • 6 olas
  • 6 ēdamkarotes cukura biskvītam + 2 ēdamkarotes cukura rabarberu atsulošanai
  • 5 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 1 ēdamkarote kukurūzas cietes
  • 700 grami rabarberu
  • eļļa cepamformas ietaukošanai

Krēmam:

  • 250 grami mascarpones siera
  • 300 ml saldā krējuma (35%)
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote vaniļas pastas vai 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta

Pasniegšanai:

  • 1,2 - 1,5 kilogrami svaigu zemeņu
  • pūdercukurs
  • svaigas ogas
  • svaigas piparmētru lapiņas