Go Back
Priekšdarbi30 minutes
Gatavošana20 minutes
Kopā50 minutes
Daudzums: 8 porcijas

Nepieciešamais aprīkojums:

  • blenderis

Sastāvdaļas:

  • 400 gr vistu aknu (viens iepakojums)
  • 3 vidēji burkāni
  • 3 seleriju kāti
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 100 ml vermuta
  • 100 g sviesta (+ apm. 1 ēd.k. cepšanai)
  • 100 ml saldā krējuma
  • 2 ēd.k. kaltēta vai svaiga timiāna lapiņu
  • 3 ēd.k. vīnogu kauliņu eļļas (vai citas eļļas cepšanai)
  • 1 tēj.k. sāls
  • 1 tēj.k. svaigi maltu melno piparu
  • 1 tēj.k. trifeļu eļļas (var nepievienot, bet mums ļoti patīk)