Priekšdarbi20 minutes mins Gatavošana10 minutes mins
Salātiem
- 600 g saldētu zaļo zirnīšu
- 200 g ķiršu tomātiņu
- 1/2 dzeltenās paprikas
- 1/2 sarkanās paprikas
- 150 g bekona
- 2 ēd.k. sakapātu pētersīļu
- 2 ēd.k. sakapātu lociņu
- 2 ēd.k. sakapātu diļļu
Citrona un parmezāna mērce
- 200 g grieķu jogurta
- 120 g majonēzes (aptuveni puspaciņa)
- 50 g parmezāna siera (rīvētu vai skaidiņās)
- 1 sarkanais sīpols
- 1 citrons (sula un miziņa)
- 1 ēd.k. dižonas sinepju
- 1/2 tējk. svaigi maltu melno piparu
- 1/2 tējk. sāls