Go Back
Priekšdarbi20 minutes
Kopā20 minutes

Nepieciešamais aprīkojums:

  • blenderis

Sastāvdaļas:

Zaļo zirnīšu humuss

  • 230 grami vārītu vai konservētu turku zirņu
  • 230 grami apvārītu zaļo zirnīšu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • 3-4 ēd.k. turku zirņu šķidruma (no zirņu vārīšanas vai no konservētajiem zirņiem)
  • 1 ēd.k. citronu sulas
  • sāls

Burkānu humuss

  • 230 grami vārītu vai konservētu turku zirņu
  • 200 grami vārītu burkānu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1-2 ēd.k olīveļļas
  • 1-3 ēd.k. turku zirņu šķidruma
  • 1 ēd.k. sezama sēkliņu
  • 1 ēd.k. citronu sulas
  • sāls

Biešu humuss

  • 230 grami vārītu vai konservētu turku zirņu
  • 200 grami vārītu, tvaicētu vai ceptu biešu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1-2 ēd.k. olīveļļas
  • 1-3 ēd.k. turku zirņu šķidruma
  • 1 ēd.k. citronu sulas
  • sāls

Humusu pasniegšanai:

  • olīveļļa
  • pētersīļi
  • sezama sēkliņas
  • dārzeņi, maizītes, čipsi, siers u.c.