Go Back
Print
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Priekšdarbi
30
minutes
mins
Gatavošana
1
hour
hr
Atdzišanas un glazēšanas laiks
40
minutes
mins
Kopā
2
hours
hrs
10
minutes
mins
Daudzums:
12
virtuļi
Nepieciešamais aprīkojums:
virtuļu panna vai mini kēksiņu panna
putojamā slotiņa
Sastāvdaļas:
Mīklai
350
g
ķirbju biezeņa
(no apm 600 g sviesta ķirbja)
70
g
pilngraudu auzu miltu
100
g
kviešu miltu
30
g
mitrā brūnā cukura
30
g
baltā cukura
2
olas
2
ēd.k.
kokosriektu eļļas
2
tēj.k.
vaniļas ekstrakta
1
tēj.k.
cepamā pulvera
1/2
tēj.k.
kanēļa
1/4
tēj.k.
malta ingvera pulvera
1/4
tēj.k.
malta muskatrieksta
1/4
tēj.k.
sāls
Glazūrai
15
g
sviesta
(1 ēd.k.)
40
ml
kļavu sīrupa
55
g
pūdercukura
(1/2 glāzes)
sauja
pekanriekstu