Go Back
Priekšdarbi30 minutes
Gatavošana1 hour
Atdzišanas un glazēšanas laiks40 minutes
Kopā2 hours 10 minutes
Daudzums: 12 virtuļi

Nepieciešamais aprīkojums:

  • virtuļu panna vai mini kēksiņu panna
  • putojamā slotiņa

Sastāvdaļas:

Mīklai

  • 350 g ķirbju biezeņa (no apm 600 g sviesta ķirbja)
  • 70 g pilngraudu auzu miltu
  • 100 g kviešu miltu
  • 30 g mitrā brūnā cukura
  • 30 g baltā cukura
  • 2 olas
  • 2 ēd.k. kokosriektu eļļas
  • 2 tēj.k. vaniļas ekstrakta
  • 1 tēj.k. cepamā pulvera
  • 1/2 tēj.k. kanēļa
  • 1/4 tēj.k. malta ingvera pulvera
  • 1/4 tēj.k. malta muskatrieksta
  • 1/4 tēj.k. sāls

Glazūrai

  • 15 g sviesta (1 ēd.k.)
  • 40 ml kļavu sīrupa
  • 55 g pūdercukura (1/2 glāzes)
  • sauja pekanriekstu