Go Back
Priekšdarbi20 minutes
Gatavošana30 minutes
Kopā50 minutes
Daudzums: 8 porcijas

Nepieciešamais aprīkojums:

  • 4 veselas baltās zivs filejas (paltuss, menca, zandarts, asaris, pikša)
  • 4 - 5 gb dažādu krāsu burkāni (var būt parastie oranžie)
  • 200 gr zaļo zirnīšu (var būt saldēti)
  • 300 gr svaigu spinātu
  • 2 gab dažādu krāsu paprikas
  • 2 gb šalotes sīpoli
  • 500 ml kokosriekstu krēma (mēs izmantojam Santa Maria)
  • 500 ml vistas vai zivju buljona (var izmantot buljona koncentrātu)
  • 3 ēd k sarkanās karija pastas
  • 1 ēd k zivju mērces
  • 2 gab laimi (+ 1-2 pasniegšanai, ja vēlas)
  • 5 gab citronzāles kāti vai 3 ēdamkarotes citronzāles pastas
  • 2 tēj k kurkuma pulvera
  • 6 daiviņas ķiploka
  • 1 - 4 gab svaigie čili
  • 8 gab kaffir laima lapas kaltētas
  • 5 cm gabaliņš ingvera
  • 3 ēd k sezama sēklu eļļas
  • 1 tēj k sāls
  • sakapāts svaigs koriandrs
  • sakapāti liciņi