4 veselas baltās zivs filejas (paltuss, menca, zandarts, asaris, pikša)
4 - 5 gb dažādu krāsu burkāni (var būt parastie oranžie)
200 gr zaļo zirnīšu (var būt saldēti)
300 gr svaigu spinātu
2 gab dažādu krāsu paprikas
2 gb šalotes sīpoli
500 ml kokosriekstu krēma (mēs izmantojam Santa Maria)
500 ml vistas vai zivju buljona (var izmantot buljona koncentrātu)
3 ēd k sarkanās karija pastas
1 ēd k zivju mērces
2 gab laimi (+ 1-2 pasniegšanai, ja vēlas)
5 gab citronzāles kāti vai 3 ēdamkarotes citronzāles pastas
2 tēj k kurkuma pulvera
6 daiviņas ķiploka
1 - 4 gab svaigie čili
8 gab kaffir laima lapas kaltētas
5 cm gabaliņš ingvera
3 ēd k sezama sēklu eļļas
1 tēj k sāls
sakapāts svaigs koriandrs
sakapāti liciņi